CPB2091 Silverbestick plockgaffel Utgående artikel. - MEMA GAB

CPB2091 Silverbestick plockgaffel Utgående artikel.
CPB2091 Silverbestick plockgaffel Utgående artikel.

CPB2091 Silverbestick plockgaffel Utgående artikel.
Pris: SEK 1 087.00
Exkl moms: SEK 869.60
Leverans innan Jul*:
19 december kl. 12.00 för leveranser norr om Sundsvall
20 december kl. 12.00 för leveranser söder om Sundsvall
*Gäller endast lagerförda varor. Läs mer om leveranstider här
Delbetala från: SEK 143.08 / månad
(i 12 månader)
Billigast på Prisjakt CPB2091 Silverbestick plockgaffel Utgående artikel.
Fri frakt!
Alltid öppet köp i 30 dagar
Alla kunder får 50kr i rabatt på nästa köp!
Lagerstatus: Beställningsvara
brand
Märke: MEMA GAB
Artikelnummer: MEMAGAB
Tillgänglighet: Beställningsvara

Välj alternativ


Putsmedel:
Taggar: matsilver,

CPB2091 Silverbestick plockgaffel Utgående artikel.

CPB2091 Silverbestick plockgaffel

Utgående artikel. Kontakta kundtjänst för lagersaldo.

Med nya former har Prinsens inspirationen hämtats från internationella storstäder och arkitektur.  I designen syns spännande symmetriska former som låter materialet tala.  Besticken har en elegant form med en kombination av vackra material och stilfull enkelhet. Funktionen är utsökt. CPB 2091 är lätt att känna igen tack vare en karaktäristisk, exakt rundning som återkommer på både kniv, gaffel och sked.   Formgivaren Carl Philip Bernadotte fortsätter att utforska det äkta silvret som material.  I nära samarbete med silversmederna och skikliga hantverkarna hos MEMAGAB har han tagit fram nya,  spännande delar i framgångsrika och helt handgjorda bestickserien CPB 2091.    Serien utökas ständigt och senast kom förrättsgaffel, förrättskniv och tårtspade.  

 

  • Material 830 silver
  • Längd: 200 mm
  • Tål maskindisk   
  • Design: Prins Carl Philip Bernadotte   

Mema/GAB har tillverkat silverbestick sedan 1843 och ägs av Gense som ingår i KA Rasmussen koncernen och är idag Nordens största och en av Europas ledande producenter av silverbestick. Huvudkontoret ligger i Eskilstuna och där sker fortfarande all tillverkning av silverprodukter.  Kunniga och skickliga silversmeder och formgivare har fört traditionen vidare genom årens lopp och skapat en vacker och tidlös design. Specilutbildade mästare finns inom alla områden. Skickliga hantverkare på Mema/GAB följer besticket redan från första början, specialister på olika behandlingar tar hand om besticket steg för steg.  Det tar runt sex veckor för våra hantverkare att göra en silverplåt till ett färdigt bestick. En kniv genomgår cirka 15 moment , en gaffel cirka 13 moment och en sked cirka 12 moment, innan de är klara.  CPB 2091 Prins Carl Philip Bernadotte har ritat en modern ikon för det dukade bordet.   

 

Stämplarna i silverbesticket är en garanti för att du har köpt ett äkta handgjort silverbestick från Mema/GAB. Bara att lära sig att kontrollera och kvalitetssäkra bestick tar minst 6 månader att lära sig.  Ögat ska bland annat tränas till att kunna se mycket små reflexer och speglingar i silvret. Kontinuerligt kommer representanter från Statens Provningsinstitut och kontrollerar så att silverhalten i besticken är rätt.  Allt för konsumentens säkerhet. Bild från MEMA/GAB stämpelkontroll  

Recensioner (0)

Skriv en recension

Relaterade produkter

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Kundtjänst

0702 630 795

Öppet vardagar 09.00 - 17.00 Använd gärna kontaktformuläret under ”Kontakta oss” längst ner på sidan. Just nu är det högsäsong och leveranstiden kan därför ta någon dag extra!
Nyheter
LEVERANSTIDER INFöR JUL 2018
Sista minuten - Torsdagen den … läs mer
2017/12/01
SKöTSEL AV SILVERBESTICK
SKÖTSEL AV SILVERBESTICK … läs mer
2014/09/28